zaterdag 27 november 2010

iphone Tips & trucs

Helderheid aanpassen:


Je kunt de gebruiksduur van de batterij ook verlengen door het scherm te dimmen. Kies 'Instellingen' > 'Helderheid' en sleep de schuifknop naar links om de helderheid van het scherm te verminderen. Je kunt ook de functie voor automatische helderheidsbepaling inschakelen. Hiermee wordt de helderheid van het scherm automatisch aangepast aan het omgevingslicht. Kies 'Instellingen' > 'Helderheid' en stel 'Pas automatisch aan' in op 'Aan'.

Enigma Research: met je iPhone geld verdienen?





Met behulp van Enigma app kun je inschrijven voor Enigma Reacharch. Je geeft je mening door middel van het invullen van een online vragenlijst. Deze kun je zowel op je iPhone app of op je PC invullen. Voor elke beantwoorde vraag krijg je €0,10.


Ik heb me aangemeld en ik heb de eerste vragen ingevuld. Ik heb nu al 1,00 op me rekening staan. E.R stort het geld elke half je dus nog even wachten.

Enigma gratis downloaden
meer info

"Tijdelijk Gratis" sla je slag



Jet Ball




Manga viewer for Ayu Mayu

 





 





vrijdag 26 november 2010

TinyUmbrella Update voor iOS 4.2.1 [doe het nu!!!]


TinyUmbrella is bijgewerkt zodat je nu je ShSh blobs kunt opslaan van iOS 4.2.1 voor de iPhone, iPod en iPad. Als je een jailbreaker bent zal ik het zeker gebruiken om je ShSh blobs op te slaan.
In het geval dat je niet weet wat TinyUmbrella is. Het is een programma waarmee je ShSh blobs kunt op te slaan. Deze bestanden zijn nodig als je je iPhone wilt downgraden naar een vorige iOS. Zonder dit bestand zou dat niet lukken. Het is vooral nuttig voor Jailbreakers.

Download Tiny Umbrella hier
                                                  
                                                  
                                                 

iphone Tips & trucs

Equalizer uitschakelen:

Als je een equalizerinstelling gebruikt bij het afspelen van een muzieknummer op je iPhone, kan de gebruiksduur van de batterij worden verkort. Om de equalizer uit te schakelen, kies je 'Instellingen' > 'iPod' > 'Equalizer' en tik je op 'Uit'. Als je rechtstreeks in iTunes equalizerinstellingen hebt toegevoegd aan een nummer, moet je de equalizer op je iPhone op 'Neutraal' zetten in plaats van op 'Uit' als je hem niet wilt gebruiken. iPhone wijzigt de iTunes-instellingen namelijk niet. Kies 'Instellingen' > 'iPod' > 'Equalizer' en tik op 'Neutraal'

"Tijdelijk Gratis" sla je slag



Feestdagen t/m 2013: Dankzij deze app kan je snel al de Nederlandse feest- en gedenkdagen aan je iPhone kalender toevoegen.
Feestdagen t/m 2013 downloaden




Aqua Moto Racing: Een racespel op water.
Aqua Moto Racing downloaden


ASH: Zelda achtige game.
Ash downloaden


Pickin Stix:
Pickin' Stix downloaden

donderdag 25 november 2010

"Tijdelijk gratis" Alien Booth



Alien Booth maakt het gemakkelijk en leuk om foto’s van je vrienden, familie, huisdieren en collega’s om te zetten naar geweldige aliens. Deel je creaties op Facebook, Twitter en e-mail!

Tijdelijk gratis downloaden

Find my iPhone gratis op iPhone3G(S)/iPod


Na de uptade van iOS 4.2.1 bleek dat de "zoek iPhone" app gratis is voor iphone 4, iPod touch en de iPad. Ik kreeg dus veel vragen over de ouderen modellen met name de 3GS. Ik ben dus gaan zoeken naar een oplossing en heb er een gevonden. Wat je nodig hebt is een iPhone 4, iPod  touch 4 of een iPad. Ga naar instellingen > Mail, Contacten, Agenda > voeg account toe > Mobileme > vul daar je eigen Apple ID en wachtwoord in > Find my iPhone wordt geactiveerd. Doe daarna het zelfde op je eigen iPhone 3G(S) of iPod touch en kijk is aan het werkt nu op je eigen Apple ID. Verwijder daarna je account van de iPhone 4, iPod touch of iPad van de andere en alles blijft gewoon werken op je eigen iDevice. Je kunt nu inloggen op de "zoek iPhone" app en op de Mobile Me site.

                                                      
                                                       
                                               

iphone Tips & trucs

3G uitschakelen


Mobiele 3G-netwerken zorgen er weliswaar voor dat gegevens sneller worden geladen, maar ze kunnen ook de gebruiksduur van de batterij verkorten, vooral op plaatsen met een beperkt 3G-bereik. Om 3G uit te schakelen, kies je in het beginscherm 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Netwerk' en stel je 'Schakel 3G in' in op 'Uit'. Je kunt dan nog wel bellen en gebeld worden, en je hebt ook nog steeds toegang tot mobiele gegevensnetwerken via EDGE of GPRS (voor zover beschikbaar).

"Tijdelijk Gratis" sla je slag

deze apps zijn allemaal tijdelijk gratis. geniet ervan nu het nog kan :D


Trip Journal


NumberTwist Free


Apptizr (6-in-1 App Discovery)


Dr. Nano- 3D Artery Adventure


Dino Cap


Smiles Drop


View Measure


Heroes Battle Plus




reacties of commentaar zijn altijd welkome!!!

woensdag 24 november 2010

Snake Classic


Eindelijk een Snake game dat veel heeft van Nokia Snake. Deze game is de beste tot nu toe wat ik heb gezien in de categorie Snake. Je bestuurt de game met knopjes net als op de Nokia. Deze game is leuk en simpel en dat maakt het zo leuk.
Cijfer: 7,5


Gratis downloaden

iphone Tips & trucs

Vergrendeling van je iPhone


Het ligt voor de hand, maar we zeggen het toch maar: vergrendel je iPhone wanneer je hem niet gebruikt. Je kunt wel gesprekken en tekstberichten ontvangen als iPhone is vergrendeld, maar er gebeurt niets als je het scherm aanraakt. Druk op de knop voor de sluimer/waakstand om iPhone te vergrendelen. Je kunt ook de tijd voor het automatische slot aanpassen, zodat je iPhone sneller uitgaat als je hem een tijdje niet gebruikt. Om het automatische slot in te stellen, kies je 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Automatisch slot' en stel je een korte periode in, bijvoorbeeld 1 minuut.

Gratis online eigen ringtones maken voor iPhone



Er zijn veel site waar je ringtones kunt maken. Maar voor de meeste moet geld betalen. Voor de mensen die dat liever niet doen heb ik een site gevonden genaamd Audiko. Op deze site kan je gratis ringtones downloaden die andere gebruikers hebben geupload. Je kunt ze ook beluisteren en als je ze leuk vind downloaden. Ook kan je je eigen muziek uploaden en als ringtone downloaden. Het is zo gebeurd. Bestand zoeken uploaden en op maat knippen. De ringtones formaten zijn: Mp3 ringtone, iPhone of AMR-nb.

"Tijdelijk Gratis" sla je slag (6)


deze apps zijn allemaal tijdelijk gratis. geniet ervan nu het nog kan.


Text Message Splitter


Field Goal Frenzy™


Pee Monkey Plant Bloom


Westbang


Apache Killer 2


Dino Cap


reacties of commentaar zijn altijd welkome!!!

dinsdag 23 november 2010

iphone Tips & trucs

Regelmatig gebruik van je iPhone



Voor een goed onderhoud van een lithiumbatterij is het belangrijk dat de elektronen in de batterij van tijd tot tijd in beweging zijn. Laad de batterij ten minste één maal per maand volledig op (tot 100% en dan weer helemaal laten leeglopen).

"Tijdelijk gratis" GrandPar Golf (iPhone/iPod Touch)


GrandPar Golf is een fantastische golf spel in 3D. in GPG is het doel het verzamelen van drankjes en het levelen van je personage. Je speelt in een 3D golfbaan. Je hebt keuze uit 5 verschillende opa’s en oma's.  
Cijfer: 7
Tijdelijk Gratis downloaden

"Gratis downloaden" TipTop

TipTop is een soort tekening game. Het doel van het spel is om obstakels in de game te vermijden door middel van lijntjes te tekenen. Het klinkt simpel maar hoe hoger je komt hoe beter je moet nadenken over hoe je het moet oplossen. In totaal heb je 20 levels. De game is grappig met leuke helden als Susan Boyle.
Cijfer: 7  
Gratis downloaden

zoek mijn iPhone instructies


Gisteren kwam er een update uit voor de iPhone, iPad en de iPod. Een van de nieuwe functies is “zoek mijn iPhone”(find my iPhone) hieronder een korte uitleg hoe je het moet installeren en gebruiken.
        - Om te beginnen moet je de laatste versie van iTunes installeren.
        - sluit je iphone met je pc en klik op check voor update en installeer het.
        - als je iOS 4.2 op hebt staan. Ga je naar >instellingen>mail, contacten, agenda> voeg account toe> mobile me en log in met je Apple ID of MobileMe account(dus je hoef geen nieuwe acount te maken. je kan gwn met je apple ID inloggen). Let op dat je bij mail, contacten, agenda> nieuwe gegevens> Push aanstaat.
       
Daarna download je  "zoek iPhone" van de Aappstore. Log je in met je account en klaar.
Als je nu je iPhone kwijt bent kunt naar me.com/find gaan, log je daar in en je ziet op de kaart waar je iPhone ligt.

De functie van zoek mijn iPhone zijn:
-       Je kan een bericht sturen naar je iPhone en geluid afspelen ook al staat het op tril functie.
-       Je kunt je tel vergrendelen. Dus je zet een code op dat iemand anders niet op kan.
-       Laatste functie dat je gegevens wist van je iPhone. Let wel op als je dat doet, kan je je iPhone niet traceren of een melding weergeven.

Find My iPhone is alleen gratis beschikbaar op de iPhone 4, vierde generatie iPod touch en iPad
gratis downloaden: zoek iPhone
Cijfer: 9

maandag 22 november 2010

iOS 4.2 vandaag beschikbaar


Zojuist heeft Apple aangekondigd dat iOS 4.2 beschikbaar komt voor de iPhone, iPad en iPod touch. Nieuwe functies zijn Multitasking voor iPad en folders. AirPrint, AirPlay en Find my iphone, iPad or iPod touch.

"tijdelijk gratis" Iris Photo Suite


Iris Photo Suite is een app waar mee je foto’s kunt bewerken op je iPhone. De app bevat eigenlijk alles wat je nodig hebt om je foto’s op allerlei manieren te bewerken. Kortom als je af en toe foto’s op je iPhone bewerkt zal ik deze app zeker testen. De app is tijdelijk gratis en gebruiksvriendelijk.

gratis wallpapers apps voor je iphone

Ik kreeg de vraag om een paar apps te zoeken voor wallpapers.Op de volgende apps staan veel foto’s en zijn gratis:

- Wallpapers HD for iPhone, iPod and iPad Cijfer: 5
- Retina achtergronden HD    Cijfer: 7
- 100,000+ Wallpapers Free    Cijfer: 7
Wallpapers 3d     Cijfer: 5
Free App Frames  Cijfer: 6
-  CoolPapers   Cijfer: 7
- Nature Wallpapers Free  Cijfer: 8

Tango Gratis Videochatten app


Tango is een aap waarmee je gratis kunt video chatten met andere gebruikers. Deze gratis aap gebruikt in tegenstelling van Apple Facetime app naast WiFi ook 3G-netwerk en is te gebruiken op veel Android-telefoons.

Tango ondersteunt de iPhone 3G en 4G, en Android telefoons Motorola Droid en Droid X; HTC EVO, Desire en Incredible; Samsung Galaxys en google Nexus one.

Net als bij FaceTime kun je wisselen tussen de voor- en achtercamera van de iPhone. Je kunt tijdens het gesprek ook omschakelen van video naar audio en vervolgens weer terug schakelen naar de videochat. Tango is dus ook geschikt om gratis te bellen met andere Tango-gebruikers
Tango gratis downloaden
Meer info
.

iphone Tips & trucs

Snel naar boven scrollen



In Safari, Mail, Contacten en vele andere apps kun je snel naar boven scrollen door boven in het scherm op de statusbalk te tikken. Dit is de balk waarin de naam van je provider, de tijd en de batterijlading worden weergegeven.

Pingen op de Iphone

Er zijn 2 populaire apps om te pingen(gratis smsjes sturen) WhatsApp & PingChat!.
WhatsApp is de beste crossplatform sms-applicatie die er momenteel is. Met de app kun je gemakkelijk een bericht maken en versturen naar iemand die ook WhatsApp heeft. Voeg een foto, filmpje of geluidsbestand toe aan berichtje en verstuur deze naar één van je vrienden. Het grote voordeel van WhatsApp is dat de app gemakkelijk communiceert tussen verschillende mobiele besturingssystemen. Zo stuur je gratis een bericht naar een Blackberry, iPhone of een Android. En een hele handige feature is dat WhatsApp in je contactenlijst speurt naar contacten die ook WhatsApp hebben. Vervolgens worden deze contacten in de contactenlijst van WhatsApp geplaatst.




PingChat!  komt oorspronkelijk van de Blackberry vandaan en is daar heel bekend geworden. PingChat! is ook een goede gratis sms-applicatie. Ook bij PingChat! is het mogelijk om een foto, filmpje of geluidsbestand aan een bericht toe te voegen, in tegenstelling tot traditionele sms’jes. Het nadeel van WhatsApp is weer het voordeel van PingChat!: veel mensen met een iPhone en Blackberry hebben PingChat! al. De laatste grote verbetering is dat je nu bevestiging krijgt wanneer je ping-bericht is ontvangen. Zo weet je zeker dat vrienden je berichten hebben gelezen.
Let op dat je eerst de oude versie van Ping! opent en jezelf daar afmeldt voordat je een update doet! Je kunt anders dezelfde naam niet meer in de nieuwe versie gebruiken.



zondag 21 november 2010

Parkeren app



In welke straat kan ik gratis parkeren? Waar houdt de dure parkeerzone op? Waar stond mijn auto ook al weer? Ik ben toch niet vergeten me af te melden bij mijn parkeerprovider? De applicatie Parkeren is een handig hulpmiddel voor iedereen die wel eens parkeert en niet graag onnodig teveel betaalt.
De applicatie Parkeren is de nieuwe en verbeterde versie van Betaald Parkeren. Met de nieuwe applicatie kun je onder meer:
• Inzien van tariefzones, je ziet welk tarief op dit moment geldt (van 35 steden in kaart gebracht).
• Verkrijgen van zone suggesties (vanaf je huidige locatie).
• De locatie van je geparkeerde auto opslaan (helpt je auto terugvinden).
• Een herinnering instellen om af te melden (gratis!).
• Overzicht van parkeergarages (binnenkort ook tarieven).
• Snel en makkelijk aanmelden bij je favoriete parkeerprovider (alle vier ondersteund!) Deze functie was ook al mogelijk met oude versie.
cijfer: 7

Gratis downloaden

Skype gratis bellen



Met Skype op je iPhone, iPod touch of iPad kunt je bellen en gebeld worden en chatten met alle anderen op Skype, waar ter wereld ze zich ook bevinden. En je kunt er geld mee besparen op bellen en sms’en naar telefoons in het buitenland. Skype is gratis te downloaden en makkelijk te gebruiken. Met de nieuwste versie kunt je nu bellen via 3G* en Skype op de achtergrond laten draaien.Gratis Skype downloaden

"tijdelijk gratis" Sfera 360 graden foto's maken


Sfera viewer is een app waar mee je 360 graden foto’s kunt maken. De app maakt hiervoor gebruik van de gyroscoop in je iPhone. Ook kun je de foto aan andere niet Sfera gebruikers sturen en ze kunnen de 360 graden foto bekijken. Foto’s kunnen worden bekeken op volledig scherm 3D-omgeving door te scrollen met je vinger.
tijdelijk gratis downloaden

iphone-fotodienst Instagram



Instagram is een verrassend leuk en eenvoudig leven-sharing app voor je iPhone. Met de App kun je anderen laten zien wat je in je leven meemaakt. Sterk punt van de app zijn de diverse filters, die je met één klik kunt toepassen om een saaie foto net dat extra effect mee te geven. Je kunt locatie-informatie aan je foto’s koppelen of je foto publiceren op Twitter, Tumblr, Flickr en Facebook. Ook kunnen vrienden aangeven dat ze een foto mooi vinden met de like-knop of commentaar geven.

cijfer: 7
Gratis downloaden

"Tijdelijk Gratis" Rednecks Vs Aliens

Heb jij wat er nodig is om te overleven een buitenaardse invasie? Verdedig je redneck boerderij uit golven van de kosmische alian invasie. In deze nieuwe draai aan het klassieke tower defense-strategie genre. moet je vijanden doden, geld verdienen, upgrades en betere wapens kopen.


cijfer: 7,5

tijdelijk gratis downloaden

De Hyves iPhone app is de ideale manier om te Hyvsen op je iPhone. Naast het bekijken en delen van foto's, het posten van en het controleren van wat je vrienden aan het doen zijn. kan je ook gratis chatten met je vrienden. De push-bericht werken niet altijd top maar voor de rest is het wel een goede app.
Cijfer: 6
Gratis downloaden

Gratis vertaal app



Transmate is de beste vertaler in de App Store. Deze App is al meer dan 500.00 keer gedownload. Als je op zoek naar een vertaler, vertaalwoordenboek, of een gesproken taal aap kijk dan niet verder. Transmate is wat je nodig hebt.

Kenmerken:

● Vertalen van woorden of zinnen in 53 van meest gebruikte talen van de wereld
● Meer dan 35 talen ondersteuning Text to Speech
● lokalisatie voor meer dan 10 talen
● Eenvoudig, snel en nauwkeurige vertaling
● E-mail vertaling
● Snelle vertaling en taal-schakelaar
● Snel landschap toetsenbord
● Bewerken van bestaande vertalingen
● Full-screen modus voor vertalingen

cijfer: 6

gratis downloaden



Zara app met online shoppen

Zara heef eindelijk online shoppen bij haar app toegevoegd. Met de nieuwe functie kun je vanuit Nederland kleding bekijken en bestellen. De app is gratis te downloaden.
Zara app gratis downloaden