maandag 22 november 2010

Pingen op de Iphone

Er zijn 2 populaire apps om te pingen(gratis smsjes sturen) WhatsApp & PingChat!.
WhatsApp is de beste crossplatform sms-applicatie die er momenteel is. Met de app kun je gemakkelijk een bericht maken en versturen naar iemand die ook WhatsApp heeft. Voeg een foto, filmpje of geluidsbestand toe aan berichtje en verstuur deze naar één van je vrienden. Het grote voordeel van WhatsApp is dat de app gemakkelijk communiceert tussen verschillende mobiele besturingssystemen. Zo stuur je gratis een bericht naar een Blackberry, iPhone of een Android. En een hele handige feature is dat WhatsApp in je contactenlijst speurt naar contacten die ook WhatsApp hebben. Vervolgens worden deze contacten in de contactenlijst van WhatsApp geplaatst.




PingChat!  komt oorspronkelijk van de Blackberry vandaan en is daar heel bekend geworden. PingChat! is ook een goede gratis sms-applicatie. Ook bij PingChat! is het mogelijk om een foto, filmpje of geluidsbestand aan een bericht toe te voegen, in tegenstelling tot traditionele sms’jes. Het nadeel van WhatsApp is weer het voordeel van PingChat!: veel mensen met een iPhone en Blackberry hebben PingChat! al. De laatste grote verbetering is dat je nu bevestiging krijgt wanneer je ping-bericht is ontvangen. Zo weet je zeker dat vrienden je berichten hebben gelezen.
Let op dat je eerst de oude versie van Ping! opent en jezelf daar afmeldt voordat je een update doet! Je kunt anders dezelfde naam niet meer in de nieuwe versie gebruiken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten